Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...
 

Sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit!
Este nevoie de mai mulți donatori!

  Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, Primăria orașului Cernavoda și Spitalul orășenesc Cernavoda organizează sâmbătă, 01/10/2016 între orele 8:30 - 13:30 o acțiune de donare de sânge. 
  Sunt așteptate toate persoanele sănătoase din Cernavoda și din localitățile învecinate care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional.
  Pot dona sânge
persoane cu vârsta cuprinsă între 18 - 65 de ani, cu greutatea peste 50 kg, care nu au suferit de hepatită,TBC, sifilis, ulcer, epilepsie, diabet zaharat sau boli de inimă.
  
Persoanele peste 50 de ani sunt rugate să aducă de la medicul de familie o adeverință din care să reiasă că nu sunt în evidență cu boli de inimă sau neurologice.
  Cu două zile înainte de donare este interzis consumul de băuturi alcoolice!
  
Înaintea donării se recomandă un mic dejun ușor și minim 500 ml lichide.  
  Persoanele care efectuează o donare completă (450 ml sânge) beneficiază la cerere de:
    - 7  tichete de masă pentru produse alimentare.
   - decontarea cheltuielilor de transport în comun în ziua donării între localitatea de domiciliu/reședință înscrisă în actul de identitate și localitatea unde se efectuează donarea de sânge.
Vă așteptăm sâmbată 01.10.2016 la  Spitalul  Orășenesc din localitatea Cernavoda cu un act de identitate valabil, între orele 08.30 -1 3.30.

Cernavoda, 26 septembrie 2016

De interes
În atenția abonaților SC UPC SRL care doresc debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire

    SC Utilități Publice Cernavoda SRL aduce la cunoștință abonaților care doresc debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire, că mai au la dispoziție 30 de zile pentru a-și pregăti toate documentele și a solicita sistarea furnizării de apă caldă și căldură. 
    În conformitate cu art.30, alin.(4) din Legea nr. 325/2006, ”Deconectările/debranșările nu se pot realiza în timpul sezonului de încălzire”.

Detalii anunț
ANUNȚ

    SC UTILITĂȚI PUBLICE Cernavoda SRL anunță că în data de 15/08/2016 atât sediul societății cât și casieriile vor fi închise.
     
Conducerea SC UPC 
SRL       

În atenția Întreprinderilor mici și mijlocii

    În vederea stimulării Întreprinderilor mici și mijlocii pentru atragerea de fonduri europene Primăria orașului Cernavoda face cunoscut acestora faptul că a fost lansat în consultare publică până la data de 24/08/2016 ghidul solicitantului pentru Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității Întreprinderilor mici și mijlocii.
Detalii anunț 

Ultimele stiri
Anunț selecție candidați pentru posturile de membri în Consiliul de Administrație al SC ”Utilități Publice Cernavoda” SRL

    Consiliul Local Cernavoda, în calitate de acționar unic, organizează în perioada 26-28 septembrie 2016 selecția candidaților pentru posturile de membri în Consiliul de Administrație al Societății ”Utilități Publice” SRL.
    
    Posturi în selecție: 5 administratori
    Durata mandatului: 4 ani.

Etapele de desfășurare și condițiile de participare
Rezultat selecție dosare
Rezultat interviu

Elevii cernavodeni,
voluntari în campania Let`s Do It România

        Let`s Do It România este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1 100 000 de voluntari implicaţi în 6 ani de activitate. ”Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile pe care le trăim în fiecare zi sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea.”
        Echipa “Let`s Do It România” cu sprijinul autorităţilor publice locale, a organizat sâmbată, 24.09.2016, o amplă acţiune de curăţenie la care au participat peste 120 de elevi cernavodeni de la Liceul Tehnologic ”Axiopolis” și de la Școala gimnazială nr 1. 
        Acţiunea de ecologizare s-a desfăşurat în două zone ale oraşului, zona Penny şi zona Faleză. Echipați cu mănuși de cauciuc și saci de plastic dar și cu entuziasmul specific vârstei, elevii voluntari, însoțiți de cadre didactice și reprezentanți ai primăriei, au reușit în doar câteva ore să strângă peste 300 de saci de deșeuri, transportați la stația de sortare cu utilaje puse la dispoziție de SC Utilităţi Publice – Gospodăria Comunală SRL
.

 Cernavoda, 26 septembrie 2016

În atenția deținătorilor publici de teren agricol și neagricol

    În vederea creșterii suprafeței ocupate de păduri la nivel național, vă informăm că pe site-ul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), www.afir.info, este publicat Ordinul MADR nr. 876/01.08.2016 privind aprobarea Ghidului solicitantului pentru accesarea Schemei de ajutor de stat - Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite, aferente Măsurii 8 - Investiții în dezvoltarea zonelor împădurite și îmbunătățirea viabilității pădurilor, submăsura 8.1 - Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite, din cadrul programului Național de dezvoltare Rurală 2014-2020.

Detalii anunț
Ultimele comunicate de presa
Proiect privind Protecția împotriva inundațiilor a orașului Cernavoda în zona centrală

    Redimensionarea sistemului de preluare a apelor pluviale și eliminarea riscurilor la inundații în zona centrală este unul din obiectivele importante în Strategia de Dezvoltare integrată a orașului Cernavoda pentru perioada 2015-2020 aprobată prin HCL nr. 234/2015. 
    Unul din proiectele care au termen de finalizare în acest an este ”Protecția împotriva inundațiilor a orașului Cernavoda în zona centrală”, proiect care are în vedere retehnologizarea zonei centrale a orașului, prin mărirea capacității de colectare și evacuare a apelor pluviale care, la ploi cu intensitate mare, inundă centrul orașului. 
    Proiectul se află în acest moment la faza de obținere a avizelor de la toate instituțiile care coordonează activitatea pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, și vorbim aici atât de autoritățile de mediu cât și de cele care au legătură cu navigația și respectiv gestionarea apelor din zona orașului Cernavoda. 
                                                                           
Cernavoda, 9 septembrie 2016

Citește comunicatul de presă AICI
 Comunicat de presă

    Primarul orașului Cernavoda Liviu-Cristian Negoiță a convocat consilierii locali luni 29 august, începând cu orele 16:00, la ședința ordinară a lunii august. Pe ordinea de zi au fost 23 de proiecte de hotărâri, dintre care 20 au fost adoptate ca hotărâri.
    Unul din proiectele adoptate este cel referitor la rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli și a Listei de investiții a obiectivelor și dotărilor independente a UAT Cernavoda pe 2016. Rectificarea Listei de investiții are în vedere, printre altele, finanțarea pentru:
- Modernizarea și extinderea sălii de sport a Școlii gimnaziale nr. 1;
- Sistematizare/modernizare cartier Trust (amenajare piațetă);
- Reabilitare străzi și extindere rețea de termoficare în regim de cofinanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice;
- Achiziționarea de echipamente moderne pentru servicii de salubritate și deszăpezire.

30 august 2016
Primăria orașului Cernavoda

Niță Elena
nita.elena@primaria-cernavoda.ro

Citește întregul comunicat de presă
Avocatul poporului din nou la Cernavoda

    Avocatul Poporului - Biroul teritorial Constanța acordă audiențe cetățenilor din orașul Cernavoda miercuri, 20 iulie 2016 începând cu orele 11:00 la sediul Primăriei orașului Cernavoda. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.
    Acordarea audiențelor este gratuită, iar petițiile adresate instituției Avocatul poporului sunt scutite de taxă de timbru.

Citește întregul comunicat de presă AICI

Romana English
 
 • Sângele este un dar ce nu poate fi înlocuit!
  Este nevoie de mai mulți donatori!

  ***
 • Anunț selecție candidați pentru posturile de membri în Consiliul de Administrație al SC ”Utilități Publice Cernavoda” SRL ***
 • Elevii cernavodeni,
  voluntari în campania Let`s Do It România
  ***
 • În atenția deținătorilor publici de teren agricol și neagricol - Detalii anunț ***
 • Întâlnire între administrația publică locală și conducerea S.N. Nuclearelectrica S.A. - Citește întregul comunicat de presă AICI ***
    
Descrierea site-ului Specificatii tehnice Harta site-ului Carieră
data ultimei actualizari a paginii curente: 29/09/2016
nr. vizite: 412669
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
joi, 29 septembrie 2016 14:48:37