Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...
 
Anunț selecție candidați pentru posturile de membri în Consiliul de Administrație al SC ”Utilități Publice Cernavoda” SRL

    Consiliul Local Cernavoda, în calitate de acționar unic, organizează în perioada 26-28 septembrie 2016 selecția candidaților pentru posturile de membri în Consiliul de Administrație al Societății ”Utilități Publice” SRL.
    
    Posturi în selecție: 5 administratori
    
    Durata mandatului: 4 ani.

Etapele de desfășurare și condițiile de participare

De interes
ANUNȚ

    SC UTILITĂȚI PUBLICE Cernavoda SRL anunță că în data de 15/08/2016 atât sediul societății cât și casieriile vor fi închise.
     
Conducerea SC UPC 
SRL       

În atenția Întreprinderilor mici și mijlocii

    În vederea stimulării Întreprinderilor mici și mijlocii pentru atragerea de fonduri europene Primăria orașului Cernavoda face cunoscut acestora faptul că a fost lansat în consultare publică până la data de 24/08/2016 ghidul solicitantului pentru Axa prioritară 2 - Îmbunătățirea competitivității Întreprinderilor mici și mijlocii.
Detalii anunț 

Anunt licitatie inchiriere spatiu
Primaria orașului Cernavoda organizează licitatie publica deschisa în data de 25.08.2016, ora 10.00, sala 10 privind închirierea unui spațiu având destinația de  ”Cabinet medical individual specializarea chirurgie și ortopedie pediatrică”
Detalii anunț
Ultimele stiri
    Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (ORAŞ CERNAVODA)

    PRIMĂRIA CERNAVODA PRIN VICEPRIMAR, titular al proiectului: REABILITARE REŢELE TERMICE ŞI PUNCTE TERMICE, ORAŞ CERNAVODA propus a fi amplasat în Cernavoda, jud. Constanţa, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului. 
    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii nr. 23, Constanţa, judeţul Constanţa, zilnic, între orele 9 – 13, precum şi la următoarea adresă de internet:http://apmct.anpm.ro. 
    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

    Anunț

    Primăria orașului Cernavoda este nevoită să renunțe la pregătirea proiectului “Promovarea bunăstării sociale în comunitățile marginalizate din orasul Cernavoda”, ce ar fi urmat să fie depus pentru finanţare din Fonduri Europene, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4 – Incluziunea socială și combaterea sărăciei.

Detalii
ANUNȚ PUBLIC

    PRIMĂRIA ORAȘULUI CERNAVODA vă aduce la cunoștință faptul că în perioada 14-31/08/2016 se vor aplica tratamente pentru combaterea insectelor. 
    Acțiunea se va desfășura pe domeniul public al orașului în fiecare zi din această perioadă, începând cu orele 21:00.
      Produsul este toxic pentru albine. De asemenea, se recomandă pe perioada de aplicare a tratamentului evitarea expunerii pe domeniul public a copiilor, vârstnicilor și a persoanelor cu afecțiuni respiratorii.

Ultimele comunicate de presa
Avocatul poporului din nou la Cernavoda

    Avocatul Poporului - Biroul teritorial Constanța acordă audiențe cetățenilor din orașul Cernavoda miercuri, 20 iulie 2016 începând cu orele 11:00 la sediul Primăriei orașului Cernavoda. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.
    Acordarea audiențelor este gratuită, iar petițiile adresate instituției Avocatul poporului sunt scutite de taxă de timbru.

Citește întregul comunicat de presă AICI

Vizită oficială a ambasadorului Marii Britanii la Cernavoda

Primăria Oraşului Cernavodă a primit în această dimineaţă vizita diplomatică a excelenţei sale Paul Brumell, ambasadorul Marii Britanii în România. Aflat pentru prima dată la Cernavodă, reprezentantul diplomatic a avut parte de o primire călduroasă din partea conducerii Administraţiei Publice Locale, alături de care a participat la o întrunire oficială.
 
Citește comunicatul de presă AICI

INVESTIȚIILE CONTINUĂ LA CERNAVODA

Anul 2015 a adus multă prosperitate în Oraşul Cernavodă. Finanţările nerambursabile, atât europene cât şi guvernamentale, obţinute în ultimele 12 luni, confirmă acest lucru. Investiţiile cu fonduri externe au început la Cernavodă, încă din toamna anului trecut, odată cu proiectul „Aducţiune de apă de la mare adâncime de la Medgidia” prin intermediul RAJA, în valoare de peste 7 milioane de euro. Banii europeni au finanţat şi proiectul Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cernavodă, ...
                                                                                                                                                           
Citește comunicatul de presă
AICI

 2 noiembrie 2015

Romana English
 
  • Anunț selecție candidați pentru posturile de membri în Consiliul de Administrație al SC ”Utilități Publice Cernavoda” SRL ***
  •     Anunţ public privind decizia etapei de încadrare (ORAŞ CERNAVODA) ***
  •     Anunț - Detalii ***
  • ANUNȚ PUBLIC ***
  • ANUNȚ ***
    
Descrierea site-ului Specificatii tehnice Strategia de Dezvoltare Integrată a Orașului Cernavoda 2015-2020 Carieră Harta site-ului
data ultimei actualizari a paginii curente: 26/08/2016
nr. vizite: 400076
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
duminică, 28 august 2016 05:05:50