Primaria Orasului Cernavoda
str. Ovidiu nr. 11, Cernavoda, jud. Constanta, cod 905200
telefon: 0241 238030, 0241 487108, fax: 0241 239578, 0241 487124, email: primaria@cernavoda.ro
Pagina principala
cautare avansata...
 
Programul de funcționare al Primăriei în perioada 23-30 ianuarie 2017

    Pentru punerea în aplicare a prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 28/2017, a fost emisă Dispoziția de primar nr. 49/2017, care prevede că programul de lucru al primăriei, pentru perioada 23-30 ianuarie 2017 va fi următorul:
   
 - 23-24 ianuarie 2017 - primăria va fi închisă
 - 25, 26, 27 și 30 ianuarie - 8:00-18:00

Vezi dispoziția
AICI

Cernavoda, 20 ianuarie 2017

De interes
ANUNȚ
SC Utilități Publice Cernavoda SRL anunță că în perioada 30 noiembrie 2016 - 4 decembrie 2016 atât sediul central cât și casieriile vor fi închise.

Programul poate fi vizualizat
AICI
Scrisoare de așteptări pentru Societatea ”Utilități Publice - Gospodăria Comunală” S.R.L.
    Consiliul Local al orașului Cernavoda a adoptat în ședinta extraordinară din 24 octombrie 2016 Scrisoarea de așteptări pentru Societatea ”Utilități Publice - Gospodăria Comunală” S.R.L.
    Scopul Scrisorii de așteptări este acela de a:
    - Stabili obiectivele pe termen scurt, mediu și lung ale întreprinderii publice;
    - Stabili performanțele așteptate de către autoritatea publică tutelară;
    - Defini principiile de lucru și conduita așteptată din partea întreprinderii publice;
    - Consolida încrederea cetățenilor în ceea ce privește capacitatea întreprinderii publice de a furniza servicii de calitate;
    - Ghida Consiliul de Administrație Președintele în redactarea Planului de Administrare.

Vezi : HCL nr. 222 din 24.10.2016 privind aprobarea Scrisorii de așteptări pentru Societatea ”Utilități Publice - Gospodăria Comunală” S.R.L.
INFORMARE

 privind intenția Consiliului Județean Constanța de a solicita de la A.N. ”Apele Române” - Direcția Apelor Dobrogea - Litoral, aviz de gospodărire a apelor, pentru realizarea lucrărilor de Reabilitarea și modernizarea Drumului Județean Dj223 Tronsonul Cernavoda - Rasova - Aliman - Ion Corvin, amplasate în județul Constanța.
Vizualizează informarea AICI.

Ultimele stiri
Operațiunea de deszăpezire continuă în Cernavoda

    În ultimele zile, a continuat operațiunea de deszăpezire în orașul Cernavoda. 
    Pentru curățarea și îndepărtarea zăpezii, acolo unde nu a fost posibilă depozitarea acesteia fără a afecta traficul, autoritatea publică locală a dispus închiderea temporară a unor porțiuni de străzi și intersecții. De asemenea, au fost curățate de zăpadă și o parte din parcările din oraș, acolo unde nu au fost mașini parcate și s-a putut interveni cu utilajele. Angajații de la SC Utilități Publice Gospodăria Comunală împreună cu beneficiarii de ajutor social au curățat, trotuarele din zonele cel mai circulate. 
    Săptămâna trecută, pompierii militari din Cernavoda s-au oferit voluntar și au deszăpezit curțile mai multor persoane vârstnice din oraș. 
    Acțiunea de deszăpezire în orașul Cernavoda va continua și săptămâna aceasta, până când toate străzile și trotuarele din oraș vor fi circulabile, în condiții de iarnă.

Cernavoda, 16 ianuarie 2017

Operațiunea de deszăpezire în Cernavoda verificată de prefectul județului

    În cursul zilei de azi, Prefectul județului Constanța, Dl. Adrian Nicolaescu a verificat operațiunea de deszăpezire și redeschiderea autostrăzii A2 București – Constanța. Aflat în zonă, domnul prefect a avut o întâlnire cu primarul orașului Cernavoda Liviu-Cristian Negoiță și a verificat rezultatul operațiunilor de deszăpezire care s-au efectuat în oraș.  
    Domnul prefect s-a declarat mulțumit de modul în care Administrația publică locală a gestionat situația și a acționat pentru asigurarea aprovizionării cu combustibil și alimente și pentru asigurarea circulației rutiere, în condiții de iarnă, în orașul Cernavoda. 

 joi, 12 ianuarie 2017
 

Acțiune de deszăpezire la Cernavoda

    În urma ninsorilor abundente din ultimele zile, pe raza orașului Cernavoda s-a acționat non-stop cu utilaje pentru înlăturarea zăpezii depuse și împrăștierea de material antiderapant precum și cu lopeți pentru curățarea trotuarelor.
    Weekend-ul trecut s-au înregistrat peste 50 de sesizări de la cetățeni, la care s-a răspuns cu promptitudine. Printre acestea, două gravide au solicitat și au primit sprijinul echipelor de intervenție pentru a fi transportate la spital. Una dintre ele a născut la Spitalul Orășenesc Cernavoda iar cea de-a doua a fost transportată la Spitalul Municipal Medgidia de un echipaj SMURD însoțit de un utilaj de deszăpezire.
    Pentru zilele următoare, s-a emis o avertizare de COD PORTOCALIU DE GER PERSISTENT, în vigoare de azi orele 10:00 până mâine orele 24:00. În acest interval de timp
gerul se va intensifica, astfel încât minimele vor fi cuprinse, în general, între -29 şi -15 grade, iar maximele între -15 şi -10 grade. 
    
Administrația publică locală anunță că se va interveni și în zilele următoare cu utilaje pentru curățarea străzilor din oraș și pentru transportul zăpezii degajate, mai ales că de mâine se anunță din nou ninsori.
    Pentru sesizări, Serviciul de permanență, asigurat de Dispeceratul poliției locale: tel: 0241/236256 vă stă în continuare la dispoziție.

Ultimele comunicate de presa
Proiect privind Protecția împotriva inundațiilor a orașului Cernavoda în zona centrală

    Redimensionarea sistemului de preluare a apelor pluviale și eliminarea riscurilor la inundații în zona centrală este unul din obiectivele importante în Strategia de Dezvoltare integrată a orașului Cernavoda pentru perioada 2015-2020 aprobată prin HCL nr. 234/2015. 
    Unul din proiectele care au termen de finalizare în acest an este ”Protecția împotriva inundațiilor a orașului Cernavoda în zona centrală”, proiect care are în vedere retehnologizarea zonei centrale a orașului, prin mărirea capacității de colectare și evacuare a apelor pluviale care, la ploi cu intensitate mare, inundă centrul orașului. 
    Proiectul se află în acest moment la faza de obținere a avizelor de la toate instituțiile care coordonează activitatea pe Canalul Dunăre-Marea Neagră, și vorbim aici atât de autoritățile de mediu cât și de cele care au legătură cu navigația și respectiv gestionarea apelor din zona orașului Cernavoda. 
                                                                           
Cernavoda, 9 septembrie 2016

Citește comunicatul de presă AICI
 Comunicat de presă

    Primarul orașului Cernavoda Liviu-Cristian Negoiță a convocat consilierii locali luni 29 august, începând cu orele 16:00, la ședința ordinară a lunii august. Pe ordinea de zi au fost 23 de proiecte de hotărâri, dintre care 20 au fost adoptate ca hotărâri.
    Unul din proiectele adoptate este cel referitor la rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli și a Listei de investiții a obiectivelor și dotărilor independente a UAT Cernavoda pe 2016. Rectificarea Listei de investiții are în vedere, printre altele, finanțarea pentru:
- Modernizarea și extinderea sălii de sport a Școlii gimnaziale nr. 1;
- Sistematizare/modernizare cartier Trust (amenajare piațetă);
- Reabilitare străzi și extindere rețea de termoficare în regim de cofinanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice;
- Achiziționarea de echipamente moderne pentru servicii de salubritate și deszăpezire.

30 august 2016
Primăria orașului Cernavoda

Niță Elena
nita.elena@primaria-cernavoda.ro

Citește întregul comunicat de presă
Avocatul poporului din nou la Cernavoda

    Avocatul Poporului - Biroul teritorial Constanța acordă audiențe cetățenilor din orașul Cernavoda miercuri, 20 iulie 2016 începând cu orele 11:00 la sediul Primăriei orașului Cernavoda. Înscrierile se pot face la tel: 0241 550 544.
    Acordarea audiențelor este gratuită, iar petițiile adresate instituției Avocatul poporului sunt scutite de taxă de timbru.

Citește întregul comunicat de presă AICI

Romana English
 
  • Programul de funcționare al Primăriei în perioada 23-30 ianuarie 2017 ***
  • Operațiunea de deszăpezire continuă în Cernavoda ***
  • Operațiunea de deszăpezire în Cernavoda verificată de prefectul județului ***
  • Acțiune de deszăpezire la Cernavoda ***
  • Cod de vreme rea la Cernavoda ***
    
Descrierea site-ului Specificatii tehnice Harta site-ului Carieră
data ultimei actualizari a paginii curente: 20/01/2017
nr. vizite: 458065
Copyright © Primaria Orasului Cernavoda
vineri, 20 ianuarie 2017 23:57:40